Megunta az EA, hogy a közösség ilyen módon manipulálja a Weekend League eredményeket. Tiszta versenyt akarnak, csak a router csalás engedélyezett.

A FUT Champions Weekend League a mindenki számára elérhető kompetitív módja az Ultimate Team-nek. A nevezéshez 2000 pont összegyűjtése szükséges, bizonyos rang eléréséért pedig újra megkapjuk, hogy jövő héten megint versenyezhessünk.

A megmérettetés során 30 meccset van lehetőségünk lejátszani, ez azonban nem kötelező, egyesek már 13 győzelem után kiszállnak a versenyből. Korábban ilyet el sem tudtunk volna képzelni, manapság azonban elterjedt, hogy a játékosok megsegítik egymást még a WL során is.

A mechanika végtelenül egyszerű: aki már elérte az által kívánt rangot, de még van hátra meccse, elindítja a keresést, majd mikor az ellenfele vezet, feladja. Jobbik eset ha kivárják a végét, ekkora legalább egy kis szórakozásra is akad lehetőség és büntetés sem jár a visszalépésért.

Ennek az időszaknak vége

A redditen számolt be egy FIFA játékos arról, hogy miután ingyen adott néhány győzelmet másoknak, komoly megrovásban részesült.

Got suspended and lost my rewards for giving away wins in Fut Champions from FIFA

A játékos kétféle büntetést is kapott. Egy része bukta a problémás Weekend League során kiharcolt jutalmat, továbbá 7 napig nem is játszhat az Ultimate Team módban.

Persze a kommentek között többen javasolták, hogy írjon az EA-nek a rossz netkapcsolat miatt, ez azonban nem játszik, miután többen is megköszönték neki az ingyen meccseket.

A posztoló, TheMachineOf88 azt is hozzátette, hogy a kis játékosbázis miatt (PC-n játszik) előfordult, hogy ismerőssel is összedobta őt a gép. Benne van a pakliban, hogy esetleg ez triggerelte a tiltórendszert.

Ti esetleg kaptatok már hasonló figyelmeztetést az EA-től? Ha igen, osszátok meg velünk a történeteiteket!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×