Magyar játékos lehet a holland League of Legends liga bajnoka. Kubu friss igazolása a THRLL-nek, eddig veretlen vele a klub. Sokat várnak tőlük.

Tóth Viktor, vagy ahogyan a League of Legends berkein belül ismerhetjük, Kubu történelmet írhat Hollandiában. A Franciaországot is megjárt magyar topos még az MNEB-ből kezdett kitűnni, majd honfitársával, bluerzorral a GamersOrigin csapatában is megfordult. Míg társa maradt a klubnál, Kubu egy rövid időre a spanyol eMonkeyz csapatához szerződött, ahonnan pár hónap után elhappolta a holland Team THRLL.

A Dutch League-ben szereplő gárda már régóta kacérkodik a bajnoki trófea elhódításával, de tavasszal csak az elődöntőig jutottak. Így jött a képbe Kubu, akivel erősített a gárda, s eddig a nyári idényt félelmetes magabiztossággal hozzák.

Eddig mindenkin sikerült átgázolniuk, s 4-0-ás összesítéssel vezetik a bajnokságot. A tavaszi idényben döntőző PSV Esports csupán a harmadik, az egyetlen vereségüket Kubuék mérték rájuk.

Nem kicsi a tét, az a csapat, amelyik a rájátszás után is az élen tartózkodik, bejuthat az EU Masters bajnokságba, ami gyakorlatilag az LEC küszöbeként is felfogható.

A mérkőzéseket a Gamelux Twitch csatorna szokta közvetíteni, ha szurkolnátok Kubunak, erre keressétek a meccseit.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×