Múlt hét pénteken leleplezte az EA a következő nagy promócióját, ami a Summer Heat nevet viseli. Most végre kiderül, hogy miről is fog szólni.

A TOTSSF végével kíváncsian vártuk, hogy mi lesz az EA következő promóciója. A FIFA 21 megjelenéséig még jó pár hónap hátravan, így csalódottak lettünk volna, ha semmi újjal nem készül a kanadai cég. A címet leleplezték, és foszlányokban elkezdték feltérképezni, hogy mire számíthatunk. Ez a Summer Heat:

A korábbi töltő képernyőkön láthattuk, hogy valamilyen formában a régebbi események lapjai kerülnek vissza. A kódok között egy játékosról sikerült is lerántani a leplet, és egy 93-as Mendy érkezését derítették ki a adatbányászok a Summer Heat előtt.

Visszatérhet a FUT Academy is, melyeket a Future Stars alatt mutatott be nekünk az EA. Az objectivek útján fejlődő lapok érdekesre sikerültek, és nekem külön tetszett ez a funkció. A legújabb töltő képernyővel már biztossá vált, hogy az összes promóciót érinti a Summer Heat, valószínűleg nagyon sok új lappal gazdagodunk.

De végre 7 órát ütött az óra, lássuk, hogy mivel készült nekünk az EA:

 

Itt van a várva-várt 93-as Mendy, aki egy igazi szörnyeteg lesz a bal oldalon. Eddigi lapjai is kedveltek voltak, képzeljük milyen népszerű lesz ez a kártya a FIFA 20 hátralevő időszakában. Bárcsak szezon közepén jött volna egy hasonló…

Ndombelének is megvan ismét a bűvös 93-as határ, de van itt még pár finomság rajta kívül is:

 

Egy ilyen promó szerintetek még a FIFA 20 Ultimate Team elé tudja ultatni a játékosokat?

×