Szaúd-Arábia koronahercege idén (is) a The International Battle Pass egyik legnagyobb támogatója. Jókora összeggel vezet a ranglistán.

Néhány héttel ezelőtt idén is elindult a Dota 2 The International Battle Pass, aminek megvásárlásával a játékosok a verseny nyereményalapját is folyamatosan növelik. Cserébe a Valve idén is rengeteg meglepetést és jutalmat kínál a játékosoknak.

Szaúd-Arábia koronahercege Mohammed bin Salman bin Abdulaziz al-Saud még mindig a Dota 2 Battle Pass legnagyobb támogatója.

A Battle Pass első hetében több mint 9 ezer dollárral került a befizetések élére, azóta pedig megduplázta ezt az összeget. A Stratz oldal statisztikái szerint a herceg, aki a játékban a Purrrrrfect Devil Angel Yukeo nevet használja, eddig nagyjából 22 812 dollárt költött Battle Passra, amivel elérte az 54790. szintet. Ez majdnem 7 millió forint.

Kép forrása: Stratz

A 35 éves koronaherceg minden évben óriási összegekkel járul hozzá a The International Battle Pass sikeréhez. 2018-ban 42 ezer dollárt költött rá. Mint azt a Dota 2 rajongók tudják, a BP-re költött pénz egy része a The International verseny nyereményalapjába kerül. Eddig nagyjából összesen 15 millió dollár gyűlt össze, a becslések szerint ez elérheti a 37 milliót is.

Szintén becslések szerint a herceg maga nagyjából 5 ezer dollárral járult hozzá a nyereményalaphoz. Ne feledjük, hogy a koronavírus-járvány miatt a Valve elhalasztotta a The International 2020 versenyét, amire várhatóan valamikor jövőre kerül sor.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×