Valószínűleg a Device esemény lesz a Fortnite történetének egyik legnézettebb játékbeli eventje. Félelmetes mennyiségű érdeklődést generált.

Ha ott szerettél volna lenni a Device eseménynél, de a játék nem dobott be azonnal egy meccsbe, akkor bizony nem volt sok értelme várni, ugyanis a rendszer nem lassú volt, szimplán beteltek a szabad szerverek. Rekordmennyiségű játékost mozgatott meg Midas gépezetének játékbeli eseménye, ami ráadásul szignifikánsan megváltoztatta a Fortnite jelenleg ismert világát.

Mostanra már biztosan mindenki tudja, hogy Midas a Vihar ellen küzdött, a Doomsday Device a furcsa anomália megállítására lett kifejlesztve. Ha úgy vesszük, sikerrel járt, viszont az utóhatás hagy némi kivetnivalót maga után. Most nem a Vihar, hanem egy hatalmas tsunami tereli össze az embereket a pályán, teljesen ellehetetlenítve azokat a határokon kívüli harctól.

Lehetett sejteni, hogy valami igazán nagyszabásúra készül a kiadó, meg is adták a módját az esemény promózásának. Ez biztosan segített abban, hogy a lehető legtöbb játékoshoz eljusson a híre az eventnek. Továbbá katalizátor lehetett az is, hogy az elmúlt hetekben a Fortnite már meglehetősen unalmassá vált, örült a közösség valami újdonságnak.

 

A Device eseményhez elkülönített LTM 19 óra 30 perckor nyitotta meg kapuit magyar idő szert. A Fortnite Status hivatalos Twitter oldal pedig 19 óra 31 perckor posztolta ki, hogy bizony ennyi volt, az összes dedikált szervert ellepték a játékosok.

Ezek után nem csodálkozunk azon, hogy nézettségi rekordot döntött Twitch-en a Fortnite, több millióan csúsztak le a Device eseményről.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×