Videó készült a VALORANT egyik meg nem jelent karakterének, Bombshellnek egyik képességéről. Heimerdinger most biztosan nagyon büszke.

A zárt béta időszak során a Riot Games még azt ígérte, hogy 12 ügynökkel fog megjelenni a VALORANT nyáron. Viszont a fejlesztők ahhoz, hogy június másodikán piacra dobják a játékot, 11-re csökkentették a kezdő karakterkeretet.

Ám ez nem jelenti azt, hogy a következő választható karakter már ne lenne készen, vagy ne lett volna nyoma a béta kliensben. Az adatbányászok rá is repültek a játék forrásfájljaira és rábukkantak Bombshell hátrahagyott játékelemeire.

Hogy ki is Bombshell? Sokak szerint a VALORANT 12. ügynöke.

A Vertraulich Card Bombshell előzetese lehet a Battle Pass-ben

Floxay, a VALORANT közösség egyik legaktívabb leakere rábukkant egy animációra, ami a szóban forgó hős egyik képessége lehet. A League of Legends-ben Heimerdinger harcol kis robot lövegekkel, a VALORANT-ban pedig úgy fest Bombshell fogja betölteni ezt a pozíciót. Floxay feltöltött Twitterre egy videót, amiben az új ügynök robotjának mozgását láthatjuk. Ugyan a modellt nem tudta hozzárendelni a „csontvázhoz”, de legalább utóbbi jól látható.

 

Azt még nem tudni, hogy Bombshell milyen jellegű karakter lesz összességében, de ennyiből már megjósolhatjuk, hogy nem egy Duelisttel fog bővülni a játék a személyével.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×