A népszerű észak-amerikai streamer Tyler1 is része volt a League Partner Programnak. Az elmúlt napokban azonban elvesztette státuszát.

A kirohanásairól híres észak-amerikai streamer, Tyler1 ismét reflektorfénybe került. Legutolsó akciójában azt akarta bebizonyítani, hogy képes jungle-ben is elérni a Challenger szintet, amit május végén teljesített is. Úgy tűnik azonban megint elcsábult a sötét oldal felé.

A napokban ugyanis a Riot Games megfosztotta League Partner Program státuszától. Aki nem tudná, hogy mi ez azoknak most elmondjuk. Az LPP azoknak  tartalomgyártóknak készült, akiknek a fő profiljuk a League. Mivel ezek a személyek segítenek a játék népszerűsítésében, ezért a Riot Games különböző előnyökben részesíti őket. Minden hős és skin elérhető számukra, valamint előbb kapnak infót az új hősökről. Továbbá különböző nyereményjátékban is segítik a tartalomgyártókat a cég. Szóval a partnerség mindenképp előnyös főleg, ha ez a csatornád fő profilja. Tyler1 viszont nem erősíti már ezt a csapatot.

 

A Streamer toxikus magatartása miatt egy nagyobb periódust már kihagyott, most úgy tűnik valamilyen szinten visszatért régi önmagához. Egyre többször inzultálja a csapattársait chaten, ami nem éppen tünteti fel jó színben a streamert.

Ha elegendő report összegyűlik egy felhasználóra, akkor vagy felfüggesztik, vagy teljesen bannolják a felhasználóját. Valószínűleg az utóbbi időben megszaporodtak a frusztrált csapattársak reportjai, így a Riot Games kénytelen volt elvenni Tyler1 League partner státuszát.

 

Tyler1 mindenképp egy remek játékos, aki képes volt megszerezni a Challenger rangot junglerként és ADC-ként egyaránt. Reméljük nem tér vissza teljesen a toxikus énjéhez, és tiltja ki újra a Riot Games.

Ti nézitek Tyler1 streamjeit?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×