A 39 éves spanyol csatár twitteren jelentette be visszavonulását. Az EA Aduriz számára is készített egy End of an Era lapot.

Lassan már megépíthetjük a spanyol End of An Era keretünk. Év elején David Villa, most David Silva és Aduriz kapott egy speciális kártyát az EA-től. A Bilbao játékosa csípősérülésére hivatkozva döntött úgy, hogy végleg felhagy a profi labdarúgással, ami azért valamilyen okból már érhető. Ráadásul utolsó találata biztos emlékezetes marad.

https://www.youtube.com/watch?v=iUtpf6CeE1E

 

Az SBC elkészítéséhez nagyjából 75 ezer zsetonra lesz szükségünk, melyhez egy 96-os értékű lap jár. High/Medium Workrate mellé 3 csillagos trükkmozdulatokat és 4 csillagos gyengébbik lábat raktak.

Aduriz

Amikor elkezdtem nézni a statjait hirtelen azon morfondíroztam, hé ez egy egész jó lap. Sebessége és gyorsulása teljesen jó, akárcsak a befejező értékei. Rövid passzai és meglátása szintén magas, és egy centernek nem is kell több. Aztán oda jutunk a dribblinghez. Míg az alsó része tökéletes az Agility és Balance teljesen le van húzva. Ezzel csak az a baj, hogy hiába gyors, nem mozgékony. Fejelése tökéletes, de itt jön az a rész, ami tönkre teszi a lapot. 66-os Staminát kapott Aduriz. Hát ék csatárként ez nagyjából egy félidőre elég, utána már sajnos nem bírja tartani a lépést. Hiába tökéletes minden más mutatója, az a rész rendesen lehúzza a lapot.

Mit ajánlok? Egyáltalán nem meta lapnak készült. Ez a csatár nem fogja neked lehozni a 90 perces WL meccseket. Ha szeretted Aduriz játékát, vagy csak élvezetből játszol próbáld ki, de ha komolyan grindolsz, akkor nem őt keresed.

Érdekes lap, de sajnos nem bírja sokat a pályán.

Te kiváltod Aduriz lapját?

×