Elérkezett a napja a sokak által várt Doomsday Device eseménynek. Most már tényleg karnyújtásnyira vagyunk a Fortnite új szezonjától.

Az Epic Games már évek óta arról híres, hogy az ipar leglenyűgözőbb játékbeli eseményeivel jelentkeznek. Valószínűleg nagyban segített mindez a Fortnite sikerében, ami most egy új fejezet megjelenése előtt áll.

Hónapok óta várjuk a Chapter 2 harmadik szezonját, ám mindig történt valami, ami miatt eltolódott a megjelenés. A játékosok már hetek óta unatkoznak játékon belül, ám most úgy tűnik, hogy végre lezárul az uborkaszezon. Félve közelítettük eddig meg a Doomsday eseményt, már úgy vagyunk vele, hogy amíg el nem indul, az Epic még eltolhatja a premiert. Viszont már minden platformon reklámozzák Midas akcióját, így remélhetőleg ma már tényleg szem és fültanúi lehetünk az eseménynek.

The Device néven fog futni a játékbeli esemény, ami várhatóan ezen a néven saját LTM-et is fog kapni. A fejlesztők arra kérnek mindenkit, hogy fél órával az esemény kezdete előtt jelentkezzenek be, mert csak limitál mennyiségű férőhelyet tudnak biztosítani.

Nálunk, Magyarországon este 8 órakor veszi majd kezdetét az esemény, így ha részesei szeretnénk lenni a cselekménynek, legkésőbb fél 8-kor már a váróban kellene lennünk.

Persze ha valaki nem jutna be az LTM-be, még nem kell aggódni. Bőven találhatunk majd streameket az eseményhez, a Twitch és a Mixer biztosan hemzsegni fog tőlük.

DrLupo és Ninja például biztosan közvetíteni fogja az eventet.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×