Visszatért a Riot Games ernyője alatt dédelgetett két hivatalos League of Legends liga, az LEC és az LCS. Ha nézzük őket, akár ingyen skineket is szerezhetünk.

Ha nyár, akkor League of Legends esport. Legalábbis ezt valljuk már Európában és ezt vallják az USA-ban is évek óta. Ha érdekel a játék kompetitív érája, akkor érdemes rárobbanni a heti rendszerességgel megrendezett mérkőzésekre, ugyanis ezúttal már világbajnoki kvótákért játszanak a csapatok.

Sőt, nemcsak szórakozásból van értelme követni az eseményeket, a Riot Games jutalmakat is osztogat azoknak, akik stabil követői a szcénának. Ehhez egy platformot is szolgáltat a kiadó, a hivatalos lolesports oldalon keresztül kell követni a meccseket. Ha szeretnénk magunknak ingyen tartalmakat a League of Legends felhasználónkra, be kell jelentkezzünk a lolesports oldalán a Riot accountunkba – abba, amivel LoL-ozunk, VALORANT-ozunk, vagy éppen Legends of Runeterrázunk.

Számtalan liga meccsei elérhetők a lolesport weboldalon, jutalmat viszont csak és kizárólag az LEC és LCS meccsekért kapunk.

It Was Me! Emote – Riot Games

Íme a jelenleg elérhető kihívások és jutalmaik listája:

  • Nézz meg 1 LCS vagy LEC meccset a Lolesports oldalon, Jutalom: 1 Hextech Chest és Hextech Key
  • Nézz meg 5 LCS vagy LEC meccset a Lolesports oldalon, Jutalom: 1 Hextech Chest és Hextech Key
  • Nézz meg 10 LCS vagy LEC meccset a Lolesports oldalon, Jutalom: It Was Me! Emote
  • Nézz meg 15 LCS vagy LEC meccset a Lolesports oldalon, Jutalom: 1 Hextech Chest és Hextech Key

Nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget, ugyanis akár ingyen skinekkel is gazdagodhatunk csupán azért, hogy megnéztük pár esport meccset.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×