Ez már tényleg a végjáték. Ma megtörténik a Fortnite Device Event, majd végre, annyi várakozás után, kezdetét veszi a következő szezon.

A Fortnite játékosok már hónapok óta ígérgetésen élnek, ugyanis az Epic számtalanszor eltolta a Chapter 2 Season 2 lezárását. Bár időről-időre egyre több információ látott napvilágot arról, hogy mi érkezhet, a vége elérhetetlennek tűnt nagyon sokáig. Új legendary kinézet került be a játékba, neki is köze lesz a Device eseményhez.

A szezont lezáró eseményhez közeledve újabb felfedezést tettek a játékosok

Arról már sok ideje tudomást szerezhettünk, hogy a Chapter 2 Season 3, tehát a következő szezon, pályája könnyen vizes témájú lehet. Először csak a játékfájlok árulkodtak, később a PS Store és egyéb jelek is világossá tették.

Midas cselekedeteinek következményeként arra számítunk, hogy a következő szezonban a pálya jelentős része a víz alá kerül.

A záráshoz egyre közelebb kerülve a csapóajtók bizony kinyitottak, bár bennük még semmi érdekesség, csak sötétséget lehet felfedezni.

Korábban Meowscales-től beszerezhető volt egy kártya, mely elvileg The Agency kapuit nyitotta volna, akkor azonban senkinek nem sikerült bejutnia. Most, hogy az ajtók maguktól kitárulnak, érdekes lesz, hogy vajon mi rejtőzik a víz alatti vaultokban.

Szerintetek tényleg jön a vizes téma a következő szezonban?

×