Az ingyenes hétvége alatt érdekes információk jelentek meg a Modern Warfare-ban. Ezek alapján sok mód előbb érkezhet, mint arra eredetileg számítottunk.

Az elmúlt három napban minden Warzone játékosnak elérhető volt a Modern Warfare is egy ingyenes hétvége keretein belül. Az Infinity Ward minden szezon kezdetre időzít egy ilyet, hogy a közösség a multiba is belekóstolhasson.

A kipróbáláson túl a többjátékos részbe való belépésnek most más értelme is volt

A játékon belül megjelent egy kép, mely az új játékmódok érkezése előtt mindig megtörténik. A különbség csak annyi, hogy azokat mindig lekommunikálják előre. Ebben az esetben viszont van olyan mód, amiről épp csak megtudtuk, hogy egyáltalán létezik.

A bal oldali kép menüpontjai árulkodóak

Márciusban ütötte fel először a fejét a hír, hogy a fejlesztők már akkor a 200 fős lehetőségeket tesztelik. Úgy néz ki, hogy egyre közelebb érünk ehhez, hiszen a felugró ablak képén már ott szerepelnek a „BR 200” és a „Plunder 200” játékmódok.

Ha mindez nem lenne elég meglepetés, a „BR JUGGERNAUT” is elérhető pontként van feltüntetve, így ez is jelentősen előbb érkezhet, mint ahogyan arra eredetileg számítottunk. Utóbbi is ott lehet már egy ideje a játékfájlok között, néhány hete még a földről felszedhető loot között is megjelent a minigun.

Ti melyik módra vagytok kíváncsiak a most bejelentettek közül?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×