Az LCS-ben teljesítő Cloud9 kiemelkedő játékosa – Licorice – meglepő edzésmódszerről beszélt Travis Gafforddal. Lehet érdemes lenne tanulni tőle.

Sokan a legjobb amerikai játékosnak tartják a Cloud9 topos csillagát, Licorice-t. Relatíve fiatal játékosként még biztosan éveken keresztül látni fogjuk a legmagasabb porondon, s könnyen lehet, hogy az egyik legdekoráltabb játékosa lesz régiójának. A tavaszi LCS idényt sikerült megnyernie csapatával, ráadásul igazán domináns formában. Ebből bőven oroszlánrészt vállalt, nem csoda, hogy sokan tartanak attól, ha ellene kell játszani.

Egy Travis Gaffordnak adott interjújában arról is beszélt, hogy ezt a formát hogyan érte el, na meg hogyan tartja szinten. Ő azok közé a profik közé tartozik, akik nem igazán ölnek komoly órákat a Solo Queue meccsekbe. Véleménye szerint nem éri meg a ráfordított időt.

 

„Nem játszom sok Solo Queue-t, szerintem nem ez a gyakorlás legjobb módja.”

Természetesen rátért arra is, hogy mivel tölti szívesebben az idejét és pallérozza tovább tudását. Elmondta, hogy számára a Practice Tool a legjobb módja az edzésnek, na meg a felső ösvényen történő 1v1 összecsapások. Ez persze nem jelenti azt, hogy sosem játszik Solo-t, ám így már érthető, hogy miért tud mindig frissen pályára lépni. Az „agyatlan grindolás” nem szívja le az energiáit.

Érdekesség egyébként, hogy a jelenleg FlyQuestben játszó Hauntzer is hosszú ideig ezt a fajta edzésmódszert alkalmazta. Amikor így volt, karrierje csúcsán volt. Ez alapján kíváncsiak lennénk, hogy hogyan nézne ki a profi éra, ha a legtöbben így készülnének a meccseikre mint Licorice, vagy éppen korábban Hauntzer.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

 

×