Egy bosszantó Apex Legends hiba miatt a játékosok beszorulhatnak a supply ship textúrái közé. Kijutni onnan pedig lehetetlen.

Sajnos szinte naponta találnak a játékosok olyan hibát az Apex Legends-ben, ami ellehetetleníti a játékosok és tönkreteszi a meccset. A Kings Canyon mapon található Supply Shipek felfedezése amúgy is igen veszélyes volt, most viszont komolyabb gondot is okozhatnak, mint gondolnánk.

Ezek a hajók, főleg a meccs kezdetekor igen magas szintű lootot is rejthetnek, ám könnyen összefuthatunk ellenfelekkel is. Nemrég viszont egy Reddit felhasználó videójából kiderül, hogy az űrhajóba véletlenszerűen be is tudunk ragadni. Mindez valószínűleg annak tudható be, hogy az 5. évad átalakításai számos hibát, bugot, glitchet is hoztak.

Was wondering why our mate didn’t help in the fight… Turns out he got stuck under the stairs. from r/apexlegends

Mint kiderült, nem ez az egyetlen hiba, ami mostanában tetten érhető a Supply Shipek fedélzetén. A játékosok rendszeresen számolnak be problémákról, például a revive kapcsán, mások a falba szorulnak, vagy épp maga a gép öli meg őket indokolatlanul.

Erre láthatunk egy jó példát az alábbi videóban:

Ez bizony elég könnyen elveheti a kedvét a játékosoknak, ezért szívből reméljük, hogy a Respawn mielőbb kezeli a problémát. Nem árt addig is odafigyelni, vagy esetleg elkerülni a Supply Shipeket.

Te találkoztál már valamilyen bosszantó hibával az hajókon?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×