Az EA hivatalosan is bejelentette, hogy a Motive Studio Star Wars témájú repülős/űrhajós akciójátékon dolgozik. Hamarosan jön az előzetes is.

Hónapok óta zajló pletykák és spekulációk után (beleértve a márciusban történt PlayStation Store szivárgást), az EA végül bejelentette: a Motive Studio egy repülős/űrhajós akciójátékon dolgozik a Star Wars univerzumon belül. A tervek szerint még az EA Play esemény előtt bemutatják a Star Wars: Squadrons első előzetesét.

A játék először a PlayStation Store-ban szivárgott ki, ahol Star Wars: Project Maverick-ként láthattuk. Nem sokkal később a Bloomberg újságírója megerősítette, hogy a játék valóban készül és a Motive Studio fejleszti.

„Pilótákat keresünk! A Star Wars: Squadrons előzetesét június 15-én (magyar idő szerint délután 17 órakor) mutatjuk be” – írta az EA a Twitteren.

A Star Wars rajongók kedvelői valószínűleg nagy örömmel hallják ezt, hiszen régóta nem kaptunk olyan játékot az univerzumban, ahol a különböző repülők/űrhajók, űrcsaták jutottak főszerephez.

Sajnos egyelőre túl sok infót nem tudhattunk meg a játékról, de nem kell sokat várni. Hétfőn már meg is kapjuk az előzetest, amiből rengeteg részlet derül ki.

Te örülsz a Star Wars: Squadrons megjelenésének?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×