Nagyon régen történt már olyan, hogy a Redditen, közvetlenül egy poszt alatt megszólaljon egy CS:GO fejlesztő. Vannak még csodák.

Komoly gondokra panaszkodik a CS:GO közösség sok játékosa, mióta a fejlesztők nekiálltak dolgozni a játékon. Persze a probléma nem azzal van, hogy végre történik valami a játékkal, inkább a teljesítménybeli gondok okoznak fejfájást.

Amióta a VALORANT képbe került, a CS:GO fejlesztői is megtáltosodtak, sorra adják ki a kisebb-nagyobb fejlesztéseket a játékhoz. Hallani lehetett a 128 tick-es MM szerverekről, de a Source 2 implementálása is aktívan zajlik, tényleg, hidjétek el.

Miközben rengeteg jó dolog is történt és történik, nem minden frissítés megy át hiba nélkül a játékosoknál

A közelmúltban került be egy funkció, mely láthatóbbá teszi a játékosokat, így kevésbé tudnak beolvadni a hátterükbe. A funkció alapértelmezetten engedélyezve van, sokan azonban a létezéséről sem tudnak.

Maga a funkció nem rossz, a működése azonban nem lett tökéletes. Sajnos több játékosnál is lagot eredményez, mikor a látóterébe kerül valaki, akár csapattárs, vagy ellenfél. Eddig csak tippek voltak arra, hogy mi okozhatja a hibát, most azonban egy VALVE alkalmazott adott választ a kérdésre.

Ha nem jelenik meg, kattintsatok a View the current version on reddit. gombra.

A VALVE alkalmazottja tehát elismerte, hogy az új funkció simán okozhat teljesítménybeli problémákat. A kommentben nem csak arról ír, hogy lehet ez a gond, arra is megkéri a játékosokat, hogy küldjenek visszajelzést amennyiben ez lehetséges.

A megoldás egyébként nagyon egyszerű, a videó beállításoknál kell csak megkeresni az új funkciót (Boost Player Contrast) és kikapcsolni azt.

Ha ti is tapasztaltátok a hibát, írjátok meg nekünk kommentbe, hogy tényleg javult-e a helyzet.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×