Csak nem akar Ultimate TOTSSF SBC-t adni a játékosoknak az EA. Ezúttal Raphinha lapja megszerezhető a feladatokon keresztül.

Volt mikor kettő, tavaly csak egy, de eddig mindig kaptunk Ultimate TOTS SBC-t. Idén úgy tűnt, kihagyja a jó szokását az EA, és ezúttal nem ad a játékosok számára ilyesfajta SBC-t. Lehet, hogy csak a rengeteg Sommer, Oblak, Henderson nyitástól akar megkímélni minket. Viszont kaptunk egy új Objective játékost. Íme Raphinha feladatai:

TOTSSF MOMENTS Raphinha

  • Sporting Season – Adj gólpasszt két különböző Rivals meccsen Liga NOS (portugál liga) játékossal.
  • On The Front Foot – Lőj gólt és adj gólpasszt 2 különböző Rivals meccsen, olyan támadóval, akinek maximum 3 csillagos a gyengébbik lába.
  • Skillful Scoring – Lőj 10 gólt Rivals meccsen, olyan Ligue 1 játékossal, akinek 4 csillagos a SM (Trükkmozdulat/Skill Moves) értéke.
  • Fancy Finisher – Lőj gólt Finessel lövéssel (R1+kör, RB+B) 7 különböző Rivals győzelmen, olyan brazil játékossal, akinek a Dribbling értéke, minimum 82-es.

Én személy szerint a Deadeye chemyvel játszanám, de egy Sniper is teljesen jó rá. A lap nem rossz, de a 3-as gyengébbik lábbal lehetnek gondok. Az On The Front Foot és Skillful Scoringhoz Depay lapja nagyon jó lehet, hiszen mind a két értéknek megfelel. A Sporting Season és Fancy Finisherhez pedig én Vínicius lapját használtam két meccsig, utána visszaálltam braziljaimhoz. Annyira nem vészes az elkészítése. Nem tudom, milyen SBC-k jönnek még a nyáron, de értéknövelőnek tuti jó lesz, ha nem akarod használni.

Te kiveszed Raphinha lapját?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×