Összeszedtünk minden fontos előzetest, amit tegnap a PlayStation 5 mellett megmutatott a Sony. Vannak erős és kevésbé érdekes címek is a felhozatalban.

Erős line-up érkezett tegnap a Sony eseményén játékok terén, amik majd PlayStation 5-re érkeznek. Persze nem mindentől esett le az állunk, azért jó látni, hogy abszolút minden téren készülnek valamivel. A teljesség igénye nélkül összeszedtük a szerintünk talán legmeghatározóbbakat. Nézzük, mik érkeznek az idén télen esedékes konzollal:

Grand Theft Auto V: Kibővített és feljavított verzió

Nem, sajnos nem elírás. Tényleg megint a GTA V az új generációs konzolok húzó címe. Őrület, hogy a Rockstar még Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is kiadta ezt a játékot. Azóta több, mint egy teljes generáció lement, folytatás azonban nincs, a PlayStation 5-öt is ezzel akarja indítani a kiadó.

Gran Turismo 7

Nem nagy meglepetés, hogy a Gran Turismo széria a következő generáció megjelenésével újabb epizódot kap. Az eddig is szemkápráztató grafikával rendelkező játék most még szebb lett, az izgalmas versenyek mellett pedig érkezik a kampány mód is, így akik ezt szeretik is örülhetnek.

Resident Evil (8) Village

A 2021-re ígért Resident Evil folytatás 2 évvel a RE7 Biohazard eseményei után játszódik, így egyértelműen folytatódik a sztori. A főszereplőnk újra Ethan, aki egy furcsa faluba érkezik, ahol az eltűnt feleségét, Miát szeretné felkeresni.

https://youtu.be/szOwuhU2Cqk

Demon’s Souls

A játék eredetileg 2009-ben jelent meg még PlayStation 3-ra. Most több, mint egy évtizeddel később a teljes játékot az alapoktól újjáépítve készítették el, hogy az látványban és teljesítményben is megfeleljen a PlayStation 5-ös elvárásoknak.

Horizon Forbidden West

A Horizon Zero Dawn folytatása is ott lesz majd a PlayStation 5 első címei között. Nagyobb felfedezhető terület, továbbra is izgalmas sztorit és meglepetéseket ígér a Horizon sorozat folytatása.

Ha esetleg PC-n játszol, ne feledd, hamarosan jön az „első rész” az Epic Store-ba.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Hatalmas sikert aratott a PlayStation 4-re megjelent Spider-Man játék, mely sok év kihagyás után élesztette újra a Pókember játékokat. Bár a grafika nem volt a legvadabb, a bejárható terület cserébe óriási volt és egy pillanatra sem vált unalmassá a játék. A következő epizódban az Into the Spider-Verse főszereplőjével hálózhatjuk majd be a várost.

https://youtu.be/gHzuHo80U2M

A bejelentett címek listája még nagyon sokáig nyúlik. Ezeket a címeket mutatták még be:

Erős felhozatallal készültek tehát a Sony emberei, így talán még az is megbocsátható, hogy ilyen sokáig kellett várni a bemutató eseményre.

Nektek melyik cím lesz instant-get az új konzol mellé?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×