A CS:GO legújabb láthatósági frissítése elvileg azt szolgálta volna, hogy könnyebben észre vegyük az ellenfeleket. Ám egy kicsit túl jól sikerült.

A CS:GO egyik legújabb frissítése segíteni próbál azon játékosoknak, akik számára nehéz észlelni az ellenfeleket. A Boost Player Contrast opció az alacsony kontraszttal bíró területeken segít a láthatóságban.

A gond csak az, hogy ezzel az ellenfelek a falon keresztül is láthatóak lettek.

Utóbbiról már a Redditen TimSchumi osztott meg videót. Az alábbi klipben jól látszik, hogy az ellenfél valamiféle szellemként látható, miközben egy objektum mögött mozog. Ilyen esetben a jó szemmel bíró játékosok meg tudják figyelni az ellenfél mozgását, és csak meg kell várniuk, míg az alak kijön az objektum mögül.

 

Egyelőre a hiba nem mindig jelenik meg, így azt is nehéz megállapítani, hogy mi okozza, illetve hogyan lehetne javítani. A Redditen a játékosok próbálnak rájönni, hogy mi okozza a jelenséget. A helyzet úgy tűnik az, hogy elég nehéz reprodukálni a hibát, így talán nem okoz majd túl nagy gondot az amúgy pörgős játék során.

Természetesen ettől függetlenül valószínűleg a fejlesztők is foglalkoznak majd vele. Te találkoztál már az említett hibával?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×