Az Epic Games az utolsó cseppet is kifacsarja a Fortnite Chapter 2 Season 2-ből. Chaos Agent lehet a nagy meglepetés?

Hihetetlen módon elnyújtja az Epic Games a Fortnite éppen aktuális szezonját. Először a koronavírus-járványra hivatkozva tolták el többször a szezon lezárását, most pedig a George Floyd halálához köthető eseménylánc miatt késik a Season 3.

Amikor pedig már azt hittük, hogy mindent tudunk, újabb csavar jön a játékba.

Tegnap este Chaos Agent visszatért a Fortnite Item Shop-ba, ebben nincs is semmi extra. A kinézet a Chapter 2 Season 1-ben jelent meg először, azóta pedig többször megvásárolható volt ebben a szezonban is. A furcsaság inkább az, hogy milyen szöveggel adta hírül a hivatalos oldal az újra megjelenést.

„Jól fest az öltönyében, de nem ez a végső formája.”

A Season 2-ben az ALTER-t felváltotta a Shadow, mely még Chaos Agent logóját is kitulajdonította. Az már világos, hogy Midas a Ghost frakció vezetője, a Shadow-ról azonban még mindig nincs biztos információnk.

Az Epic amúgy is sokat vicceskedik a karakterekkel. A Season X előtt mindenki a The Visitor-t gondolta a rosszfiúnak, aztán amit tudjuk, nagyot fordult a világ. Ugyanez történhet meg Chaos Agenttel is, akiről továbbra sem tudunk sokat, lehet, hogy mégis ő lesz aki megpróbálja megfékezni Midas-t, hogy kárt tegyen a Fortnite világában.

Ti készen álltok a következő szezonra? Sikerült kimaxolni a Season Pass-t?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×