Érdekes interjút adott Alexey „Riot Nitratka” Podgoretsky a VK.com-nak, amiben a League of Legend és a Legends of Runeterra közös jövőjéről beszélt.

A League of Legends világa az elmúlt 10 évben hatalmasat nőtt és fejlődött. Sokan már a Blizzard Warcraftjához hasonlítják, nem egyszer röppent fel a közösség oldaláról az MMORPG ötlete. Ugyan ezeket mind vissza-visszadobálták a fejlesztők, tavaly októberben jelentős javulást jelentett be a kiadó.

Azóta már megjelent a Legends of Runeterra kártyajáték, ami a League of Legends univerzumába kalauzolja a játékosokat. A Riot Forge kiadón keresztül további LoL Spin-Off címek érkeznek, valamint egy akció-RPG és egy verekedős játék is készül.

Yone – Riot Games

A kártyajáték azért igazán sikeres, mert telis tele van érdekes, sokszínű karakterrel. Ezek nagy részét a League játékosok még nem ismerték, a fejlesztők sikeresen bővítették a világot. Sokan rá is repültek a különböző fórumokra, s arra kérték a Riotot, hogy a Legends of Runeterrában felbukkanó karakterek közül is szülessenek olyanok, akiket a LoL-ban is irányíthatunk. Ha ezek közé a játékosok közé tartozol, akkor örülhetsz, egy rioter a napokban ugyanis megerősítette mindezt.

Alexey „Nitratka”Podgoretsky a VK.com-nak adott interjújában elmondta:

„hamarosan érkeznek olyan karakterek a League of Legends-be, amik először a Legends of Runeterrában bukkantak fel.”

Ugyan felhívta az olvasók figyelmét arra, hogy a „hamarosan” az nem feltétlenül jelenti azt, hogy pár héten belül befutnak, ám bőven lehet számítani pár érkezőre.

Vrynna – Riot Games

A közösség ezen felbuzdulva el is kezdte gyártani a teóriákat, hogy kik lehetnek azok a hősök, akik a LoL-ban is megállnák a helyüket. Többek között előkerült Yone, Yasuo testvérének a neve, de többen örülnének Vrynna, Freljord korábbi vezetőjének érkezésének is. A kérdés már csak az, hogy történet szempontjából hogyan implementálja őket a kiadó.

Reméljük még idén láthatunk olyan hőst a LoL-ban, aki a Legends of Runeterrában is felbukkan. Így könnyen össze lehetne fűzni a két játék játékosbázisát is.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×