Egy lelkes modder csapatnak köszönhetően már telepíteni sem kell a Valve klasszikus lövöldéjét.

Már 20 éve, hogy a Counter-Strike elindult hódító hadjáratára. Annak idején a csapból is az 1.6 folyt, most pedig már nem kell netkávézóba menni sem azért, hogy ismét elmerüljünk a CS világában. Immáron egy sima böngészőből is játszható a játék. A gépigénnyel sem kell törődni, ráadásul a haverokkal együtt is lehet játszani a CS-Online modder csapatának köszönhetően, akik elhozták ezt az élményt.

Még egy egyszerű regisztrációra sincs szükség a játékhoz, elég beírni a cs-online weboldalát a böngészőbe, majd ezt követően kiválaszthatjuk a nekünk tetsző szervert és indulhat is a móka.

Íme a szerverválasztó

A készítők a Chrome böngészőt ajánlják, itt ugyanis 100%-os a kompatibilitás a játékkal, míg a Firefox esetén már csak 90% ugyanez az érték, szóval ott már felléphetnek nehézségek. Mi a szerkesztőségben is kipróbáltuk és teljesen visszaadja az 1.6 feelinget, persze nyilván senki nem itt fog profi esport karrierbe kezdeni, de egy ebédszünetet simán át lehet lövöldözni. Sajnos még mindig túl gyorsan megy az idő az 1.6 mellett.

Persze kérdéses, hogy meddig fog tartani még a móka, hiszen a Valve bármikor lefújhatja az egészet egy perrel. Elvégre az egész játék a Valve szellemi tulajdona. Reméljük a Nintendóval ellentétben őket annyira nem zavarja, hogy pár ezren nosztalgiáznak a böngészőben.

A játék oldalát erre találjátok.

A játékélmény terén pedig valami hasonlóra kell majd számítani:

 

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×