A forrásfájlok között rábukkantak az adatbányászok egy infóra, ami feltehetően a VALORANT szezonjainak beosztását hivatott jelezni.

Június másodikán megjelent a Riot Games legújabb játéka, a VALORANT. A fejlesztők hosszú ideig titokban tartották a projektet, majd a bejelentés után nem sokkal, el is kezdték a bétatesztelést. Szűk két hónapnyi tesztelés után pedig a nyílt bétát átugorva meg is jelent a játék.

A Riot rendhagyóan kezeli a kompetitív lövöldét, itt nem szezonokról, hanem felvonásokról beszélhetünk. Az Ignition „történet” első Act-je már teljesíthető, a legújabb leakek szerint további kettő fogja még követni.

David ‘Milkcow’ Cole, a játék egyik vezető fejlesztője a megjelenéskor adott egyik interjújában elmondta:

várhatóan kéthavonta fog új szezon – Act – érkezni.

Mang0eLeaks Redditre írt egy bejegyzést, amiben elmondta, a játék forrásfájljai között talált egy itinert, ami könnyen lehet, hogy a VALORANT első epizódjának beosztása lehet. A dátumok a következőképpen néznek ki:

  • Act I: június 2. – augusztus 4.
  • Act II: augusztus 4. – október 13.
  • Act III: október 13. – január 12. (2021)

Eddig minden húzása telitalálat volt a Riot Games-nek így valószínűleg nem érdemes bírálni a döntésüket. Véleményem szerint a két hónapos ciklusok pont megfelelőek, nehéz 8 hét alatt teljesen ráunni egy adott ciklusra. Az új tartalmak kitartanak addig, s ha nem tologatják össze-vissza a szezonokat úgy, mint az Epic Games, valószínűleg nagy karriert fog befutni a játék a casual és a kompetitív játékosok körében is.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×