Azok, akik a belga Pro League SBC ekészítésén monfordíroznak és mindenképpen Vormer lapjtá szeretnék megszerezni, azt ajánljuk, hogy még várjanak.

A szerda esti tartalmat nagyon sokan várták a FUT közösségből. Bár a kiszivárgott kódok közül nem derült fény egy esetleges garantált Ultimate TOTSSF csomagra, azért a lelkünk mélyén reménykedtünk benne, hogy kapni fogunk az EA-től. A csomag helyett végül ismét egy Deluxe pakk érkezett, szóval visszakaphattuk azt, akit beledobtunk. Emellett 3 liga SBC játékossal is gazdagodtunk, viszont Vormer lapját nem lehetett kiszedni.

Egy korábbi hibának köszönhetően átmenetileg egyszer már letiltották a Pro League SBC-t. Akkor az ok az volt, hogy a játékosok horribilis árakon mentek és csak úgy lehetett elkészíteni, ha kisnipeoltuk a szükséges kártyát. Ezúttal viszont más a probléma. Amikor rámegyünk a Pro League SBC rewardjaira, akkor három játékos kártyáját dobja fel. Okereke és Amuzu mellé Vormer is bekerült. Viszont, amikor elkészítjük az SBC-t, akkor már csak a két korábbi játékos vehető ki.

A játékos jelezték az EA felé, hogy ez a probléma áll fent, de egyelőre nem tudni, hogy javították-e a hibát.  Egyelőre sajnos csak annyit tudunk, hogy a választási opciók között nem szerepel Vormer. Ha esetleg elkészítitek, és nektek is ez a hiba áll fent, mindenképpen küldjétek el a Support felé a problémát. Ha még nem fejeztétek be, akkor a helyetekben várnék néhány napot, hátha valami hivatalos kommunikáció is lesz a javításról.

Ti találkoztatok a hibával?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×