Az Activision és az Infinity Ward végre bemutatta a Modern Warfare és Warzone 4. évadát. Íme a legfontosabb frissítések, változások.

Azután, hogy a 4. évad bevezetését eltolták, most végre belevethetjük magunkat a Modern Warfare és Warzone legfrissebb tartalmaiba. Talán ez volt eddig a legjobban várt évad, mivel a rajongók arra számítottak, hogy nagy újdonságok várhatók a Warzone életében. Nem is tévedtek sokat.

Modern Warfare és Warzone 4. évad frissítés

A frissítés időzítése szerint már ma (csütörtökön), helyi idő szerint reggel 8 órakor tölthető a 4. évad. A frissítés egyébként most sem kicsi: PS4-en 34,7 GB, Xbox One-on 48,9 GB, PC-n pedig 49.7GB (premium), illetve 44.3GB (free-to-play).

Újdonságok a 4. évadban

Modern Warfare – Új mapok

  • Barakett Promenade Ground War
  • Trench Mosh Pit (2v2)
  • Scrapyard 24/7
  • Blueprint Gunfight

Kép forrása: Activision

Jelenlegi Warzone játékmódok

  • Quads
  • Trios
  • Duos
  • Solos
  • Blood Money
  • Warzone Rumble!

A Warzone Rumble egy vadonatúj mód a Warzone-ban. Két 50 játékosból álló csapat harcol egymás ellen a mapon. A játékmódban egyedi loadoutok, járművek és gyors újjáéledés érhető el.

Új fegyverek: Fennec & CR-56 Amax

Az új fegyverekről igen csak sokat lehetett már megtudni a szivárgásokból. A két említett fegyverről mi magunk is írtunk egy velős összefoglalót. A Vector SMG viseli a Fennec nevet, a Galil AR pedig a CR-56 Amax elnevezést kapta. Mint általában, mindkét fegyver elérhető lesz az új Battle Pass ingyenes szintjein, és valószínűleg a Warzone-ban is használni lehet majd.

Battle Pass és Captain Price Operator

A Battle Pass, ahogy mindig, most is több mint 100 szintet kínál a játékosoknak, tele jutalommal. Mint általában, a Passnak van egy ingyenes és a Premium szekciója is. Utóbbi 1000 CoD pontba (nagyjából 10 dollár) kerül.

Az egyik jutalom nem mellesleg Captain Price, a Modern Warfare sorozat legendás alakja. A hős operátorként lesz elérhető a játékban.

Kép forrása: Activision

Warzone In-Match események

A Warzone legújabb újdonsága, hogy a 4. évadban elindulnak az „In-Match Eventek”. Ezek véletlenszerűen megváltoztatják az adott csata célját, mindezt az adott mérkőzésen belül, előzetes értesítés nélkül. Ilyen event lehet a Jailbreak, Fire Sale és a Supply Choppers.

Ha a Jailbreak megtörténik, minden halott játékos esélyt kap arra, hogy visszatérjen a csatába.

A Fire Sale hasonlóan működik, mint a Call of Duty Zombies power-up. Átmenetileg minden boltban óriási, 80 százalékos kedvezmény érhető el a termékekre. Sőt, olyan is előfordulhat, hogy néhány cucc ingyenes lesz. Ez 60 másodpercig él.

A Supply Choppers esemény lényege, hogy erős páncélozott helikopterek jelennek meg a csatatér felett, melyek nem lőnek ránk, de mi le tudjuk azokat lőni. Ha ez megvan, magas szintű loot szerezhető. Ez lehet UAV, páncél, lőszer, gázálarc, RPG és egy rakás pénz.

Kép forrása: Activision

Természetesen a frissítéssel rengeteg egyéb újdonság és számos hibajavítás is érkezett.

A teljes Patch Notes itt érhető el.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×