Azt eddig is tudtuk, hogy nagyjából mire számíthatunk az idén érkező Call of Duty epizódtól, most azonban már a címe is biztossá vált.

Szinte minden napra jut valami pletyka vagy találgatás az idén esedékes Call of Duty epizóddal kapcsolatban. Az Activision ezeket egészen idáig teljesen figyelmen kívül hagyta, most azonban érzékeny pontra tapintottak az adatbányászok.

A legfrissebb szivárgás tárgya tegnap látott napvilágot. Egy képről van szó, fekete-fehér, a játék címével és néhány utalással a háttérben.

Mivel a képen nincs szám a Black Ops után, most már biztos, hogy visszatérünk a múltba, nem pedig egy újabb sci-fi epizódot kapunk.

A háttéranyag még sokkal érdekesebb, mint a cím. Az egész összeállításnak retro hangulata van, a bal alsó sarokban lévő dokumentum pedig egy 1976-os eseményre mutat, telibe a hidegháború közepébe.

View post on imgur.com

Tulajdonképpen semmi újat nem tudtunk meg a kiszivárgott képről, szimplán biztossá vált az egyik cím a sok kiszivárgott közül. A téma szintén nem új, régen tudni véltük, hogy a hidegháború lesz a téma, most ez is csak beigazolódott.

A szivárgást megerősíti az a tény is, hogy az Activision folyamatosan szedeti le a közösségi oldalakról a képet, nem engedik meg, hogy az bárki privát profilján feltűnhessen.

Természetesen a Black Ops-ban ugyan úgy támogatva lesz a Warzone, új Battle Royale nem érkezik idén. Lesz viszont kampány, zombi mód és önálló (ez nem öröklődik az MW-ből) multiplayer is.

Ti várjátok már a Call of Duty Black Ops rebootot?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×