Egy nevetséges lehetőség miatt a Warzone játékosai extra pénzzel és armorral érkezhetnek meg Verdansk terepére. Ez figyelmeztetés, nem tanács.

A Call of Duty: Warzone egyik legfontosabb eleme a pénzgyűjtés, különösen mivel 150 játékos ellen néha szükség van extra eszközökre. A pénz segítségével nem csak extra felszerelést vásárolhatunk, de halott csapattársaink is visszahozhatók. Éppen ezért mondhatjuk, hogy a pénznek kulcsszerepe van a játékban. Hasonlóan fontos az, hogy karakterünk megfelelő védelemmel rendelkezzen, ami esélyt ad arra, hogy túléljük a csatákat.

Sajnos most egy olyan hiba jelent meg a játékban, ami lehetővé teszi, hogy valaki előnyökkel érkezzen a harcba.

 

Szinte minden battle royale-nak van bevezető lobby-ja, ahol a játékosok még a meccs előtt kicsit lőhetik egymást, tét nélkül. Aztán nem sokkal később elindul az igazi meccs. Nos, úgy tűnik, hogy ha ebben a szakaszban nem az ellenfelekkel foglalkozunk, hanem mondjuk gyűjtögetünk, az megmarad a meccs során is.

Legalábbis ezt állítja a Reddit felhasználó, Aviationist, aki már azelőtt 3 armorral és 800 dollárral rendelkezett, hogy kiugrott volna a gépből.

Kép forrása: Reddit

„Ha olyan helyen vagy a lobby-ban, ahol loot is van, akkor a visszaszámlálás végén pénzt, páncélt vehetsz fel, amit magaddal vihetsz a meccsbe” – írja egy másik játékos.

Természetesen nem lehet fegyvert magunkkal vinni, de az extra páncél és pénz is épp elég előny lehet. Természetesen ez egy hiba, amit az Infinity Ward fejlesztői javítani fognak, amint a fülükbe jut. Valószínűleg épp elég munkájuk van most, hogy hamarosan indul a Modern Warfare és Warzone 4. évada. Ráadásul hibából is van bőven a játékban.

Természetesen senkinek nem ajánljuk, hogy kihasználja a fenti hibát, de ne lepődjetek meg, ha valaki túl korán lesz felszerelve armorral a meccs elején.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×