Az Overwatch fejlesztője felfedte, hogy milyen is volt a korai változata Hanzo eredeti falon futásának. Egy videót is bemutatott róla.

Hanzo az egyike azon Overwatch hősöknek, akik képesek a Mátrixot megszégyenítő módon futkosni a falon, hogy jobb helyzetbe kerüljenek a meccsek során. De mi lenne, ha a japán hős falról falra tudna ugrani? Nos, ez volt a Blizzard eredeti terve.

Az Overwatch évfordulója alkalmából a Blizzard fejlesztői megosztottak néhány érdekes történetet a játék fejlesztésének korai szakaszából. Ideértve azokat a terveket is, amikor például Hanzo és Genji úgy ugráltak a falakon, mint a hegyi kecskék.

Timothy Ford technical director az Overwatch tesztelésének első napjaiból hozott egy videót, amin jól látszik, hogy Hanzo milyen formában képes a falakon mozogni. Ez egyébként anno vonatkozott Luciora és Genjire is.

„Ez a videó a falon futás egy koncepcióját mutatja be, ami persze sokat változott a korai prototípus óta” – magyarázta Ford a Blizzard fórumán.

 

A fejlesztők végül úgy döntöttek, hogy nem ezt a módszert fogják alkalmazni a hősöknél. Ford szerint ugyanis a hősök számára a felmászás más játékokhoz képes bonyolult, mivel a Overwatch-ban alig vannak egyenes falak. Így a karakterfizika kicsit furcsa lett volna. Persze Hanzo falon futása a jobb pozíció eléréséért megmaradt. Csak épp nem úgy, mint régen.

 

Érdekes elgondolkozni azon, hogy mi lett volna, ha az eredeti terv kerül be a játékba. Vajon mennyivel lenne másabb Hanzot irányítani a játékban?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×