Először azt hitték valami furcsa hang akadt be a kliensben néhány játékosnak. A felerősítés után ez az ötlet hamar feledésbe merült.

Azt már tudjuk a Riot korábbi közleményeiből, hogy idén még három hős érkezik a League of Legends-be. A nyár folyamán kettő, majd év végén a harmadik, az ADC.

Most egyelőre minden figyelem a junglerre fókuszál, hiszen ő lesz az első debütáns a Riot Games szerint. A beharangozás talán már el is kezdődött, csak kevesen hallják meg és veszik észre a jeleket.

Először a helmetboy15 nevű Reddit felhasználó posztolta ki a furcsa hangot, amit a kliensében hallott, ekkor viszont még sokan csak hibának gondolták azt. Később Hoaxtopia kicsit feljebb pumpálta, ekkor már egészen máshogy kezdett hangzani a zaj.

I enhanced the audio of the glitch people are reporting in the launcher, turns out it’s teasing the new Jungler! from leagueoflegends

 

Sokaknak minimum meglepetés lehet a démoni hang, miután a Riot Games eddig tudatosan egy színes, vidám karakternek próbálta beállítani az új dzsungelest.

Sajnos a feljavítás ellenére sem túl könnyű kivenni, hogy mit mond a karakter, az viszont biztos, hogy nem barátságos. A most bedobott legközelebbi elképzelés, hogy valamiféle hipnotikus karakter lehet az új hős, aki álomba tudja küldeni az ellenfeleit. Erről már korábban is írtak a karakterrel kapcsolatban.

Esetleg ti vagy valamelyik ismerősötök belefutott már a furcsa hangfájlba a hősválasztás alatt?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×