Úgy tűnik, mégsem egy egyszerű pletykával volt dolgunk.

A hétvégét alaposan megborította a kiszivárgott kép, amin állítólag az RTX 3080 volt látható. Egyre biztosabb, hogy valódi képet láthattunk a még meg nem jelent kártyáról. A német Igor’s Lab információi szerint ugyanis azóta belső nyomozásba kezdett az Nvidia, hogy megtalálja a szivárogtatót. A zöldek ugyanis nagyon nem szeretik, ha valami idő előtt kerül ki a netre, főleg ha az az új generáció, amivel több éve készülnek a felszín alatt.

A lap állítása szerint a Foxconn és a BYD (Build Your Dreams) partnercégeknél tart a vizsgálat, a kártya ugyanis még épp gyártásban van. A végleges terméket pedig az Nvidia termék/sales menedzserei sem láthatták, kizárólag a mérnökök tudtak az újfajta hűtési megoldásról.

A kiszivárgott specifikációk / Úgy tűnik az új RTX-eknek lesz étvágya

Ezek alapján pedig gyakorlatilag biztosra vehetjük a Founders Edition kinézetét. Persze könnyen lehet, hogy a végleges startig történik némi változtatás, de a kétoldali ventilátortól nem hisszük, hogy elbúcsúznának. Persze mindez csak abban a helyzetben áll fenn, ha az Igor’s Lab értesülései is igazak.

Érdekel az RTX 3080 dizájnja közelebbről? Nézd meg az elkészült rendeképeket!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×