2013 szeptemberében csodálhattuk meg először Oriannát, akkor azonban csak Lee Sin splash képéig jutott. Most végre itt van és sokat változott.

2013 szeptember 9-én láthattuk először Oriannát fürdőruhába bújva. Akkor Lee Sin splash képén éppen háttal nekünk, hóna alatt a gömbjével vonult a vízpart felé.

Akkor még a gömbje egy piros-fehér mintás egyszerű strandlabda volt, teste talán műanyag és az úszócucca is egy kétrészes darabként jelent meg. Azóta nem kevesebb, mint 7 év telt el. A játék és ezzel együtt a teljes körítés is hatalmasat változott, Orianna pedig egészen megújult mostanra.

2020-ban végre megkaptuk a Pool Party Oriannát

Egészen megdöbbentő, hogy tényleg 7 éve láthattuk őt Pool Party szerelésben először, mégsem debütált előbb egy ilyen csomagban. Most, hogy végre láthatjuk, talán mégis megérte a várakozás.

Az egyik legcukibb mid laner időközben rozsdamentes acélra cserélte elavult kaszniját, de nem ez az egyetlen változás. Haja fényesebb lett, a bikini helyett pedig egy egyberuhája, amely szorosan ráfeszül a hasizmára. A gömb is változott, a régi strandlabdára emlékeztető kinézett helyett egy tündéri vízköpő bálna lett a játékszer új kinézete.

Biztosan azért kellett 7 évig várni, mert a régi anyag nem bírta volna jól a sok vizet és homokot. Reméljük, hogy az új acéltest már bírja majd a strapát, hiszen biztosan sokak kedvenc skinje lesz az elkövetkezendő időben.

Ti megveszitek majd a Pool Party Orianna kinézetet?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×