Egy apró kvízjátékkal promózza az új Pool Party kollekciót a Riot Games. Vannak könnyebben és nehezebben kitalálható szereplők is.

Lassan ránk tör a nyári hangulat, nem csak a valós életben, a League of Legends-ben is. A koronavírus-járvány megfékezése sikeres volt hazánkban és az online vizsgák is hamarosan a véget érnek, így jöhet a kiérdemelt szórakozás.

Ahogy az lenni szokott, a legjobb évszakot a Riot Games is megünnepli, idén is új Pool Party skinek érkeznek az Idézők Szurdokába. Az első „bemutatóvideón” az új kinézettel bővülő hősök lábait tekinthetjük meg.

 

A jobb szélső láb nem nagy rejtély, Taliyah Pool Party skinjét már korábban leleplezte a Riot Games a 2020-as terveiben. A másik végen, bal oldalon robotlábakat látunk. Bár több hős is lehetne ez alapján, a kék labdaalakú játék szinte egyértelműen Oriannára utal.

Tőle jobbra egy magas férfi lábait láthatjuk. Mellette elég érthetetlen lenne egy összecsomagolt napernyő, ha csak az nem Jarvan IV. fegyvere. Következő szereplőnk tetovált combja talán Karma vagy Jinx, ez már nehezebb.

Végül, de nem utolsó sorban pedig egy alacsony és szőrös karaktert látunk, ahogy sütteti a hasát. Valószínűleg egy Yordle hős lesz, talán Teemo vagy Heimerdinger csatlakozhat a pihenő csapathoz.

A Riot Games valószínűleg majd a PBE-re való érkezéssel együtt jelenti be az új skineket. A tesztszerveres megjelenésre már a közeljövőben számíthatunk.

Ti melyik kinézetet szeretnétek ezek közül mindenképpen behúzni?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×