A következő epizódot a Criterion Games készíti, a tervek pedig egy ambiciózus játékra engednek következtetni. Reménykedjünk a legjobbakban.

A videojáték-ipar egyik legsikeresebb sorozata, a Need for Speed új epizóddal bővül, jelentette be az EA. A fejlesztésért ugyan úgy a Criterion Games lesz a felelős, akik az NFS: Heat-et is fejlesztették.

Az EA egyik legsikeresebb címe a Need for Speed sorozat, mely már a 1990-es évek elejétől folyamatosan jelen van a piacon. A legsikeresebb időszak az Underground és a Most Wanted alatt volt, az elmúlt néhány epizód sajnos elmaradt minőségben az elvártaktól.

A tavaly megjelent Need for Speed: Heat általában jó értékeléseket kapott a kritikusoktól. Ez azért fontos, hiszen az előtte megjelent néhány epizód erősen lerontotta a sorozat megítélését. Ha valakik, akkor a Criterion Games-es srácok lehetnek azok, akik életben tarthatják a franchise-t.

A Criterion Games ügyvezető igazgatója elmondta, a csapat a közösség visszajelzései alapján próbálja elkészíteni a következő epizódot:

„A leglenyűgözőbb, a legjobb közösségi élményt nyújtó és a leginkább akciódús játékot készítjük, nem csak a Need for Speed fanoknak.”

Ezeket a sorokat olvasva elég ambiciózusnak tűnhetnek a tervek, ha viszont figyelembe vesszük, hogy érkeznek a következő generációs konzolok, talán nem is alaptalan az állítás.

Rengeteg fan, biztos köztetek is sokan, annak örülnének a legjobban, ha a Need for Speed: Most Wanted vagy Underground epizódok közül kapna valamelyik egy remake verziót, erre azonban kevés az esély.

Szerintetek van még létjogosultsága a Need for Speed szériának 2020-ban?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×