Egy Apex Legends játékos nemrég komoly zűrbe került, miután a játék egy glitch miatt nem engedte lootolni és fegyvert használni. Felszerelés nélkül igen nehéz a játék.

Érdekes és azt gondolom igen bosszantó hibára bukkantak most az Apex Legends játékosok. Az, aki ebbe belefut, sajnos nem igazán tudja folytatni a meccset.

Mind tudjuk, hogy az Apex Legends funkciója, amivel a halott játékosokat vissza lehet hozni az életbe, egy nagyon jó húzás volt. Olyannyira, hogy később több játék is átvette az ötletet. Ha egy csapattárs elhullik a pályán, felvéve annak „bannerét”, még vissza tudjuk hozni. Ez általában elég egyszerű folyamat, egy játékosnak azonban gondjai akadtak vele.

A Reddit felhasználó, IncomingFrag videójából egyértelműen látszódik, hogy miután a zipline segítéségével felvette elesett társa bannerét, onnantól gyakorlatilag a karakter keze használhatatlan lett. Nem tudott lootolni, fegyvert használni stb.

Found a game breaking glitch. Dont try to zip and grab a banner because you will lose your hands. from r/apexlegends

A videóban is jól látszik, hogy a HUD teljesen normálisan működik, azt mutatja, hogy minden használatra kész. Mégsem lehetett semmit használni vagy felvenni.

Kéz nélkül pedig igen nehéz aktívan résztvenni az Apex Legends csatáiban.

Természetesen a játékos megpróbálta visszahozni csapattársát a Respawn Beacon-nél, ám ott sem járt sikerrel. Gyakorlatilag minden kézfunkció törlődött. Természetesen később le is lőtték, szerencsétlen védekezni sem tudott.

A kommentekből kiderült, hogy mások is találkoztak már az említett hibával, néhányan pedig jelentették is a Respawn-nak. Reméljük, hogy a fejlesztők mielőbb foglalkozni tudnak vele, és sürgősen megérkezik a javítás. Addig pedig senki ne lepődjön meg, ha ilyesmit tapasztal.

Te találkoztál már ezzel a hibával az Apex Legends-ben?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×