A következő League of Legends frissítés röghöz kötné a középső ösvényen játszókat. Új szerepeket kaphatnak, lassulhat a játékuk.

Mark „Riot Scruffy” Yetter Twitteren jelentette be, szeretnének belenyúlni a Midesek mindennapjaiba a 10.13-as frissítésben. A fejlesztő vázolta a várható változásokat is.

Természetesen a belengetett módosítások csupán tervezetek, könnyen lehet, hogy csak egy részük jelenik meg. De az is elképzelhető, hogy nem fogják elérni a kívánt hatást, így egyáltalán nem élesítik őket.

Az alapvető terv, hogy a Midesek gazdaságát a kilencedik szezon környékére szorítsák vissza. Jelenleg a kívántnál sokkal több nyersanyagból dolgoznak, több pénzt szereznek és kedvükre roamolhatnak a pályán. A Mark Yetter által vázolt változtatás ezt kissé rendszabályozni fogja.

 

A terv jelenleg, hogy a 10.13-as frissítéstől kezdve lassabban mozognak majd a középső minionok a pályán, mint eddig. Ez bele fog rondítani a már jól megszokott roaming rendbe, valamint akár új feladatokat is adhat a mideseknek. Többek között nyugodtan segíthetnek a játék elején a junglereknek, így nem a toposnak kell buknia az első wave-et, hanem a középső ösvényes nyugodtan segíthet.

A bevételük sem lesz olyan kiemelkedő, mint eddig, ugyanis azt is tervezi a Riot Games, hogy minden harmadik hullámból a negyedikbe pakolják a Cannon Minionokat. Ez csupán a mérkőzések korai szakaszát érintené, 15 perc után visszaállna a rend.

Valószínűleg hamarosan elkezdődik a PBE-n a fent említett átalakítások tesztelése. Ha a fejlesztők meg lesznek elégedve az eredménnyel, a 10.13-mal érkeznek majd meg a módosítások.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×