A tesztszerveren hamarosan debütál az új frissítés.

Miközben alig kaptuk meg a 7.2-es frissítést, a PUBG Corp. gőzerővel dolgozik a következő update-en, ami szerdán, azaz június 10-én meg is érkezik a tesztszerverekre. Ezúttal a cég jó előre szólt a változtatásokról, nézzük is a nagyobb kaliberűeket:

Járműváltozások

A járművek mostantól nem azonnal fognak robbanni, hanem amint elérte az életcsík a 0 HP-t, utána 5 másodpercünk van elhagyni a vezetőülést, majd csak ezt követően robban. Mármint az 5 másodperc letelte után, ha továbbra is benne ülünk, robbanunk mi is természetesen.

A járművek sebzése is módosult, a leghangsúlyosabban a motortért ért sérülések roncsolják a járművet. Ezzel együtt a hajók 5-tel több pajzsot kaptak, mint korábban, így nehezebb lesz szétlőni.

C4

Megérkezett a dobható C4, amivel kellemetlen meglepetéseket okozhatunk ellenfeleinknek. A szerkezet 25 méteres körzetben sebez és 15 méteres körzetben halálos. A környezeti tárgyakhoz tapad, viszont az emberekre nem lehet rádobni direktbe.

Ejtőernyő

Megérkezett a konkurens battle royale-okból ismert követő funkció. Ennek segítségével a csapat könnyen tudja követni az IGL-t, nem lesz véletlen félreugrás.  Persze kikapcsolhatjuk, ha nem szeretnénk élni vele.

Pick’Em és Esport

Bekerült a PCS menetrend, méghozzá a vadiúj esport fülre, ahol egyébként tippelhetünk, hogy melyik csapat nyeri majd a mérkőzéseket. A szerencséseket pedig mutatós skinekkel jutalmazza meg a PUBG Corp.

Új skinek

Az új update mellé szokás szerint új skineket is kaptunk. Fentebb láthatjátok a teljes arzenált.

További újdonságok

Többek között Vikendivel elég sokat foglalkoztak ezúttal. Új vasútvonal érkezett és több dolgot is átszabtak. Többek között a DMR spawn is nőtt és bekerültek a működő vasúti lámpák. Ezen kívül végre javították a drasztikus fps esést, amit akkor tapasztalhattunk, amikor először kinyitottuk az inventorynkat. Ez már a múlté, ha minden igaz.

A teljes update leírását erre találjátok.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

 

×