A Call od Duty: Mobile fejlesztői nemrég bejelentették két új radioaktív ügynök skin érkezését. Elindult a 7. évad hype-vonata.

A Call of Duty: Mobile-t fejlesztő Garena nemrég felfedte: milyen új skinek érkeznek a Radioactive Agent évad bevezetésével. Az ehhez érkezett plakát annyira tetszetős, hogy ez még több okod adhat arra, hogy hamarosan újra elindítsuk a játékot a mobilunkon.

Mint tudjuk, a Call of Duty: Mobile rengeteg korábbi játékokból ismert tartalmak hozott el, ami persze nem jelenti azt, hogy a fejlesztők ne találnának ki újdonságokat. Ahogy szép lassan a hatodik évad lezárul, a játékosok számára elindult a 7. évad hype-vonata. Ez a Radioactive Agent időszaka lesz.

Kép forrása: Activision

Radioactive Angent

A Garena – ami Délkelet-Ázsiában fejleszti a játékot – két új skint fedett fel nemrég, melyek a hetedik évad kezdetével lesznek elérhetők. A két új skin Krueger és Ghost variánsai. Ezek az Alchemist és a Hazmat nevet viselik. Természetesen mindez remek kiegészítője a 7. évad tematikájának, ami szintén a Radioactive Agent nevet viseli.

Nemrég egyébként valaki bemutatta, hogy nagyjából milyen változások várhatók a battle royal mapon. A videó segítségével közelebbről is megnézhetjük az új helyeket.

Noha a Garena már előzetesen felhívja a figyelmet a 7. évad újdonságaira, az Activision maga még nem erősítette meg, hogy mikor indul a Radioaktív Agent elnevezésű szezon.

Te kipróbálod majd az új Agent skineket?

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×