Sokszor a biztonság megtestesítői a helikopterek a Fortnite-ban. A gond csak az, hogy a napokban átestünk a ló túloldalára, akár a körünk is múlhat rajtuk.

Nagyon nagy szükség lenne már a Fortnite következő szezonjának érkezésére. Nem feltétlenül csak azért, mert új tartalmakkal töltenék fel a játékot a fejlesztők, hanem azért is, mert a frissítéssel remélhetőleg fennálló hibákat is javítanának.

Amiből mostanra bőven akad a játékban, elvégre nagyon rég érkezett az utolsó gyógycsomag a Fortnite-hoz. Remélhetőleg jövő héten már tényleg élesedik a Chapter Season 3, ám addig is jobb lesz odafigyelnünk a játékban a környezetünkre. Többek között a Choppák működnek megkérdőjelezhető módon. Sok esetben előfordul, hogy csupán a helikopterek modellje jelenik meg a pályán, ám funkciójukat nem képesek betölteni. Összesen jó, ha 20 HP-juk van, s beléjük sem lehet ülni.

Helicopters are broken confirmed from FortNiteBR

A fenti videóból jól látszik a szóban forgó bug éles helyzetben. Egy csapat igyekszik a gépet rotációra használni, ugyanis közeledik a Vihar, a biztonsági zóna viszont távol van. Itt tréfálja meg őket a játék, a helikopter ugyanis látszólag van csak ott előttük, gyakorlatilag használhatatlan. Képesek karaktereikkel belefolyni a modellbe, ráadásul egyetlen csákányütéssel szétesik jármű váza.

Én magam is legalább háromszor találkoztam a hibával az elmúlt egy-két napban, így érdemes a következő frissítésig távolról elkerülni a Choppákat. Remélhetőleg az új szezon érkeztével javítják a hibát, ha más nem azzal, hogy vaultolják a helikoptereket.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×