Többnyire kiváló munkát végez a Riot Games, ha a League of Legends felhasználói élményéről van szó. A rúnákon viszont van még mit csiszolni.

A League of Legends egyik legfontosabb játékelemei a rúnák. Ezek teszik lehetővé azt, hogy egy karaktert némiképp személyre szabjunk, egy adott szituációra felkészítsünk. Ha tudjuk, hogy dominánsak leszünk az ösvényfázisban, akkor a mérkőzés előtt a rúnabeállításoknál valószínűleg magunkkal fogunk vinni a meccsre egy Demolish-t, annak érdekében, hogy a lehető legtöbb Turret Plate-et elhozzuk. De akár a Triumph-nak köszönhetően az igazán agresszív játékosok némiképp biztonságban is érezhetik magukat. Egy szó mint száz, ha valami nincs rendben a rúnáinkkal, könnyedén hátrányba kerülhetünk.

A baj csak az, hogy sokaknál előfordul, hogy az utolsó pillanatban, kapkodva állítgatják a képességeket. Sajnos az alapértelmezett rendszer sem segíti kellőképpen a játékosokat a döntésben, egy meglehetősen idegtépő mechanikát eszközölt a Riot Games. A megoldás ráadásul választható opcióként ott csücsül a kliensben, csupán az az érthetetlen, hogy miért nem ez az alapértelmezett beállítás.

Rune swapping is illogical from leagueoflegends

A fenti Redditre posztolt videóban jól látszik, hogy miről beszélünk. Sokaknak zavaró lehet, hogy az ágrajz folyamatosan csúsztatja a rúnákat az elsődleges pozícióba. Így pedig, ha mindent cserélnénk, könnyedén saját magunk alatt vághatjuk a fát.

A megoldás pofonegyszerű.

A rúnabeállítások felületének a bal alsó sarkában két ikon is látható. Az egyik kattinthatatlan, ugyanis azt a módot használjuk éppen, a másik pedig egy sokkal átláthatóbb, négyzetrácsos nézet. Valamiért a bonyolultabb, ágrajz-szerű módot állították alapértelmezettnek a fejlesztők, a másik mégis sokkal gördülékenyebb. A másik lehetőség esetében az összes variációs lehetőséget látjuk, s csak rá kell kattintanunk arra, amelyik rúnát szeretnénk a karakterünkön tudni. Még a profik is az alternatív rúnabeállításokat használják, pont azért, mert így sokkal kisebb az esélye a hibázásnak.

Érthetetlen, hogy miért létezik az illogikus verzió, az meg már tényleg csak hab a tortán, hogy miért az az alapértelmezett. Ráadásul jól el van rejtve az átállításának lehetősége, így a játékosok túlnyomó többségének fogalma sincs arról, hogy egyáltalán létezik könnyebb verzió.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×