Egy Youtuber és barátai nemrég úgy játszották a CS:GO-t, mint még soha senki. A karaktereknek 1000 HP-ja volt, amivel elég strapás bárkit megölni a pályán.

A CS:GO-ban mind tudjuk, hogy az AWP egyetlen lövése végez velünk. Ugyanez igaz mondjuk az AK-ra, amennyiben sikeresen fejbe lőnek.

De mi lenne akkor, ha kilenc ilyen pontos AK lövésre, vagy a teljes AWP tárra lenne szükség ahhoz, hogy végezzenek velünk?

A Youtuber WarOwl válaszol ezekre a kérdésekre, bár valójában nem igazán kérdezte senki. A srác most olyan egyedi custom game-t készített, melyben minden játékosnak 1000 HP-ja van. Persze senkinek nem javasoljuk, hogy hasonlót hozzon létre, egyszer azonban megéri megnézni a videót.

Nos, június 8-án WarOwl és kilenc barátja beléptek egy custom game-be, ahol minden játékosnak tízszer akkora életereje volt. Nem változtattak meg a játékmenetben semmi mást, csak mindenki több lövést kaphatott be az átlagnál.

Ez egyes körökben igen érdekes játékot eredményezett. Különösen a pisztolykör volt érdekes, ahol a fegyverek nem sebeztek különösen sokat.

Mi lett a meta?

A mata ebben a helyzetben leginkább az AWP, sőt az auto-shotgun vagy akár a Negev LMG lett. Utóbbi különösen azért, mert sok lőszer fér el a tárban.

A meta az auto-sniper, az auto-shotgun és Negev” – mondta a videó készítője.

„Az összes ismert módszer, skill és taktika, melyről a CS ismeretes, eltűnt. Olyan volt az egész, mint a Destiny 2 PvP módja” – tette hozzá.

Jól látható, hogy a CS:GO nagyobb életerővel egy teljesen más játékot eredményez. Ugyanakkor bármennyire is szórakoztató így játszani, ez csak egy darabig igaz. WarOwl is elismerte, hogy egy idő múlva nagyon unalmas lett.

„Csak egy meccset toltunk le így, mert nagyon fárasztó volt” – tette hozzá.

Kép forrása: Youtube

Ha valaki ki szeretné próbálni így a costum játékmódot, akkor ahhoz két parancsra és kilenc barátra lesz szüksége. Engedélyezni kell az „sv_cheats 1”-t, hogy megváltoztassuk a HP számát. A parancs neve: „ent_fire !self addoutput „health 1000”. Jó játékot!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×