Beköszöntött az uborkaszezon a Fortnite-ba. A következő szezont ismét eltolták, így hát megnéztük, hogy mely fegyvereket látnánk viszont jövő héten.

Az Epic Games immáron harmadjára halasztotta el a következő Fortnite szezon megjelenését. A Chapter 2 Season 3 lassan már két hónapja csúszik, ám reméljük, hogy jövő héten már tényleg megérkezik.

A hibajavítások és az új kozmetikai tartalmak, na meg a pályaváltoztatások mellé örülnénk, ha kicsit feldobná a metát a fejlesztőcsapat. Szerencsére nem kellene komolyan megerőltetniük magukat, a Vaultban bőven találni olyan fegyvereket, amiket visszahozhatnának.

Double Barrel Shotgun

Sokan nem kedvelték anno a „dupla vagy semmi” shotgunt, épp ezért közösségi nyomásra relatíve gyorsan kikerült a játékból. Azóta láttunk már ennél őrültebb fegyvert is a játékban, így kíváncsiak lennénk, hogy a Fortnite jelenlegi stádiumában hogyan szuperálna a kis kézifegyver. Alapvetően nem volt gond a koncepcióval, két gyors közeli lövéssel gyakorlatilag bárkit eltakaríthattunk vele, cserébe hosszú volt újratölteni, így ha hibáztunk, szinte biztosan elveszítettük a párbajt. Tökéletes „nagy rizikó, nagy jutalom” fegyver volt, jó lenne újra használni.

Infantry Rifle

Egy technikás fegyver, ami csak azoknak a játékosoknak a kezében volt igazán halálos, akik jól céloztak. Epic és Legendary kiadása többek nagy kedvence volt, a Chapter 2 szigetének hepehupás tájain néha igazán jó szolgálatot tudna tenni. Bár ezúttal is az Aim Assistot használók nyernének a legnagyobbat a visszatérésével.

Flint-Knock Pistol

Talán ennek a fegyvernek a visszatérése a legkevésbé valószínű, ám az biztos, hogy a nagy többség szívesen látná viszont a „highlight pisztolyt”. Rendhagyó mechanikájának köszönhetően sok érdekes manővert lehetett véghez vinni vele, szórakoztató volt a használata. Mivel egy tematikus fegyverről beszélünk, így kis esélyt látunk a visszatérésére. Abban bízunk, hogy az eláztatott szigetrészre kalózok is érkeznek, akkor viszont fel kell majd bukkanjon a Flint-Knock is.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×