A legutóbbi BLAST Premier közvetítésen allu nagy sikert aratott új székével, most végre az is kiderült, miért ezen játszott.

A koronavírus idején lejátszott versenyek egyik extra varázsa, hogy arénák helyett a játékosok saját lakásukból játszanak az értékes díjakért. Ezáltal egy kis betekintést is kapunk az otthoni körülményeikbe, amik néha érdekes helyzeteket is hozhatnak.

Pontosan ez történt a mousesports vs ENCE meccs után is, ahol allu interjúja közben tűnt fel sokaknak a játékos új „gamer széke”.

Egy rettenetesen merevnek és kényelmetlennek tűnő, tömör fa szék.

Természetesen egyből rá is haraptak a témára, hogy kinyomozzák az új szék eredetét.

 

A választ natu, az ENCE egyik alapítója adta meg. Mivel allunak nemrég megszületett első gyermeke, nem akarta otthon lejátszani a fontos Bo3-at. Ezért átvitte a felszerelést saját anyjához, hogy egy csendes helyen tudjon játszani, csak a szék már valószínűleg nem fért be a kocsiba a PC mellé.

 

Újabb bizonyíték, hogy azért otthonról nem ugyanaz lejátszani egy ilyen tornát, mint a gaming house-ok kényelméből. reméljük hamarosan az esport is visszaáll a régi kerékvágásba, és ha élő közönséget még nem is, de közös gyakorlást és játékot már össze tudnak majd hozni a csapatok!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×