Kiderült melyik karaktert frissíti fel jövőre a Riot Games. A munkálatok már elkezdődtek, de Dr. Mundo VGU-jára még biztosan sokat kell várni.

Eldőlt, hogy melyik karakter kap teljes átalakítást 2021-ben. A Riot Games az év elején arra kérte a játékosokat, hogy adjanak visszajelzést arról, melyek azok a karakterek, akiket úgy éreznek, hogy idejétmúltak. Úgy tűnik, hogy a nagy többség Dr. Mundora szavazott, a legutóbbi Hősfejlemények blogposztban ugyanis a Riot bejelentette: övé lesz a következő VGU.

A fejlesztők az idei évtől kezdve első sorban az új karakterekre szeretnének fókuszálni, ám ez nem jelenti azt, hogy a VGU-k előállításával is leállnak. Szimplán csak visszavesznek a lendületből és évi egy-egy darabot terveznek élesíteni.

Dr. Mundonak jól fog jönni a törődés, ugyanis 2009 óta nem sokat változott. Már a béta poolban is elérhető volt, a játék megjelenésének évében Jannával, Malphite-tal és Blitzcrankkel érkezett a League of Legends-be.

Riot Reav3 a bejelentésében kitért arra is, hogy a projekt még nagyon a fejlesztési folyamat elején jár, így nem sok konkrét információval tud szolgálni. Elmondta, 2021 a tervezett megjelenési idő, ám tekintve, hogy még a VGU fejlesztésének elején járnak, meg lennénk lepve, ha már év elején megérkezne. Racoinálisan valószínűleg legkorábban 2021 nyarán várható a megjelenése.

Elsősorban valószínűleg a modellen fognak dolgozni a fejlesztők, ugyanis elmondásuk szerint a karakter játékmenete jó helyzetben van. Szeretnék megtartani a poke-tank titulusát a hősnek, a rendhagyó mobilitásáról nem is beszélve. Az új Mundo is garantáltan oda fog menni, ahova csak akar. 

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×