Korábban egy 95-ös lap számított a legerősebb mexikói kártyának, de az sem volt igazi labdarúgóé. Vela lett Mexikó legjobbja.

Még a FIFA 15-ben történt, hogy Castro1021 egy 50 órás FIFA közösségi streamet tartott, melynek célja az adománygyűjtés volt. A már akkor nagy közösséggel rendelkező Castro nem kevesebb, mint 80 ezer dollárt gyűjtött össze.

Az EA valamivel meg akarta hálálni ezt a nagylelkű megmozdulást, ezért átalakítottak egy lapot a streamer alapján. A Club Tijuana egyik középső védőjére esett a választás, aki szintén Castro volt. Az ő lapját alakították át ST-re egy combos, 95-ös értékeléssel. Bár a streamer Castro arca nem került be a játékba, még klubbot is váltottak neki, a lapra a Manchester United jelvénye került.

A mai napig ez volt a nyilvánosan elérhető legerősebb FIFA lap az Ultimate Team történetében.

Bár a profi labdarúgók kapnak a saját kártyájukból minden évben egy 99-es variánst, ezt kár ide venni, hiszen azokat csak ők birtokolhatják.

Forrás: reddit

Most végre, majd 5 év után megtört a jég, végre egy erősebb lappal büszkélkedhetnek a mexikói közösség tagja. Carlos Vela, a Los Angeles FC támadója egy 96-os lappal minden idők legjobb mexikói játékosa lett.

Castro reakciója megér egy megtekintést, mikor saját magát kinyitja a FIFA 15-ben.

Bár nem Mexikó a legnagyobb foci nemzet, vicces, hogy a FIFA 15 óta egy streamer különleges kártyája tudott a legjobb lenni. Persze a számok a két kártyán csalókák, azok alapján még mindig Castro a jobb, Vela lapja viszont legalább jobban néz ki és nem kell a FIFA 15 UT módját beizzítani, ha játszani akarunk vele.

Nektek ki az abszolút kedvenc lapotok, ha az összes Ultimate Team részt figyelembe vesszük?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×