Az Escape from Tarkov legutóbb frissítése óta a BattleState Games újult erővel csap le a csalókra a játékban. A valódi pénzzel seftelők is bant kapnak.

Az utóbbi időben az Escape from Tarkov nevű játékot fejlesztő BattleState Games megelégelte a csalók áradatát, így agresszív módon kezdtek el fellépni ellenük. A kitiltott játékosok száma közben elérte a 10 ezret, köszönhetően a BattleEye rendszernek. A BattleState vezérigazgatója, Nikita Buyanov szerint a stúdiónak azokkal a játékosokkal is tervei vannak, akik valódi pénzzel kereskednek a játékon belül.

Kép forrása: BattleState Games

A stúdió tervei szerint hamarosan bekerül a játékba egy report-rendszer, amit a BattlEye adatokkal együtt fognak felhasználni annak meghatározására, hogy jogos-e a ban. A másik módszer az SMS-alapú kétlépcsős hitelesítés. Ugyanakkor Buyanov elismeri, hogy a csalók, akik hajlandóak 200 dollárt fizetni a csalásért, valószínűleg hajlandóak új SIM-kártyát is venni.

„Ez csak kissé nehezíti meg az életüket, de ez is teljesen jó” – írta Buyanov a Redditen.

 

Buyanov azt is elmondta, hogy a BattleState eltiltással jutalmazza azokat, akik a játékon belül valódi pénzzel kereskednek a bolhapiacon. Ez arra is vonatkozik, aki valódi pénzért árul és arra is, aki vásárol. Hogy pontosan milyen intézkedéseket hoznak, arról a Redditen olvashatsz bővebben.

Az Escape from Tarkov fejlesztői tehát jelenleg mindent megtesznek azért, hogy tisztán tartsák a játékot. Valljuk be, ahogy az összes online játék fejlesztőjének, nekik sincs könnyű dolguk.

Te is szoktál csalókkal találkozni az Escape from Tarkovban?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×