Egy pihent agyú CS játékos megalkotta a legnépszerűbb pálya, Mirage B épületét úgy, mintha azt napi használatban lakná valaki. Zseni.

Sosem volt modern játék a CS, mindegyik epizódja inkább tűnt egy előző generációs játéknak, mintsem modern esport címnek. Nem is volt sosem a látványosság a cél, inkább a kiszámíthatóság és az, hogy minél kompetitívebb legyen a légköre.

Ez persze sosem akadályozta meg a játékosokat, hogy próbálkozzanak a pályák módosításával, esetleg 1:1-es másolatokat készítsenek más motorok segítségével. Erre rengeteg példát láthattunk, az Unreal Engine-es pályáktól elkezdve a Minecrafton át mindenhol újraálmodtak már klasszikus CS helyszíneket.

Aztán persze van a másik véglet, aki kicsit másképp látja a most is aktuális mapokat. Az ilyen agymenésekből születnek a következőhöz hasonló videók:

Last year I renovated the apartment in de_mirage and forgot to post it here. [Medium quality sh*tpost] from GlobalOffensive

A videót készítő játékos már tavaly megalkotta a renovált Mirage B épületet, nyilvánosságra azonban csak most hozta azt. Jól látszik, hogy egy alapos takarítás és egészségügyi festésen kívül sok más dolog is történt a lakásban. Új szekrények és nyílászárók, íróasztal és egy szépen bevetett ágy is az új apartman része.

Mirage a legnépszerűbb map a közösségben, talán épp ezért nem került még mindig ki a versenypályák közül.

Persze viccnek tökéletes, egy ilyen változás a játékon belül elég durván kiverné a biztosítékot a közösség nagy részénél. Mindenesetre jópofa volt így is látni sokunk kedvenc pályájának egy ikonikus pontját.

Nektek melyik a kedvenc alternatív CS pályátok, amit a közösség valamely tagja készített?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×