Nemrég a Redditen feltűnt egy rövid játékmenet videó, az elvileg idén megjelenő új Call of Duty játékból. Persze a látvány igen kezdetleges.

Annak ellenére, hogy a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone igen népszerű a játékosok körében, sokan már most izgatottak amiatt, hogy az Activision elvileg hamarosan, vagyis még 2020-ban, új Call of Duty játékot jelentet meg.

Hivatalosan persze nem sok mindent tudni az új CoD címről, azonban szivárgás és pletyka más most van bőven. Első körben azt sejtik, hogy a soron következő cím a Black Ops sorozat új része lesz, Cold War, azaz Hidegháború alcímmel.

Azt, hogy a játék valóban készül persze sejteni lehet, így talán az sem meglepő, hogy egyre több infó szivárog ki róla. Most egy Pre-Alpha video került ki a játékról, ami jól mutatja, hogy hol tarthat jelenleg a fejlesztés.

A Twitteren @walshburg tette közzé a videót, amit persze több helyről azóta töröltek, köszönhetően az Activisionnek. Persze vannak más lehetőségek, hogy meg lehessen nézni, ám ki tudja, meddig.

Amit a videóval kapcsolatban érdemes tudni:

  • Mivel ez egy Pre-Alpha videó, nem tükrözi a játék végső megjelenési formáját
  • A videóban látható map elvileg a „Tanks” nevet viseli
  • A grafika nem tükrözi a végső játék kinézetét
  • A játék, ha minden igaz, a Black Ops 3 és 4 motorját használja. Ez nem biztos, hogy pontos infó, hiszen a mozgás nagyon hasonlít a 2019-es Modern Warfare-ére.
  • A videón a játék még nem tartalmaz hangokat

Ne feledjük el, hogy mivel szivárgásról van szó, nem biztos, hogy valóban az új játék Pre-Alpha verzióját látjuk. Valaki ugyanis megemlítette, hogy ez simán lehet a Black OPs 3 korai verziója is.

Előfordulhat, hogy mikor cikkünket olvasod, addigra már törölték a fenti videót, így mi magunk is feltöltjük ide, biztos, ami biztos.

 

Te mit gondolsz? Valódi a videó?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×