A felhasználók valószínűleg nem fognak túlzottan örülni.

Donald Trump kormánya végül mégsem vonta vissza szankcióit, így a Huawei kénytelen Google alkalmazások nélkül kínálni telefonjait. Ez azt jelenti, hogy sem Gmail, sem Play Áruház, de még a YouTube app sem lesz megtalálható a kínai óriás készülékein. A vállalat ennek következtében azonnal elkezdte keresni az alternatívákat. Úgy tűnik, a YouTube alternatíváját már meg is találták a Dailymotion személyében.

A Dailymotion aktuális főoldala

A két vállalat már alá is írta az együttműködési megállapodást, így már borítékolható, hogy a Dailymotion veszi át a YouTube helyét a Huawei készülékein.

Hogy ez mennyire fog tetszeni a felhasználóknak? Az előbb-utóbb kiderül. Valószínűleg a hozzáértők azonnal felvarázsolják majd a YouTube appot, a Dailymotion platformján ugyanis egyrészt jóval kevesebb videó található meg, másrészt jóval kevesebb felhasználó látogatja.

A similarweb statisztikái szerint a világ 169. leglátogatottabb weboldala, míg a YouTube a második.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×