Egy talán kevésbé ismert Octane trükk segítségével a levegőben 100 százalékra növelhetjük a fegyverek pontosságát.

Mielőtt bárki azt hinné, hogy egy hibára próbáljuk felhívni a figyelmet, nem igazán erről van szó. Persze előfordulhat, hogy a most bemutatott jelenséget később a Respawn balanszolni fogja, azonban játékosok rájöttek arra, hogy mire is képes Octane képessége.

Octane Launch Padja ugyanis nem csak menekülésre jó, de még 100 százalékos pontosság is elérhető vele a levegőben.

Erről nemrég Zylbrad, egy népszerű Apex Legends tartalomgyártó készített videóbemutatót. Egy olyan trükköt alkalmazott Octane irányítása közben, mely jelentősen megnöveli az győzelmi esélyeket a Launch Pad használatakor.

 

A Youtuber ugyanis azt állítja, hogy ha becsúszunk Octane ultijába és a levegőbe emelkedünk, akkor a fegyver irányításakor 100 százalékos pontosság érhető el.

„Tehát 100 százalékban pontosan lőhetünk a levegőben, teljesen mindegy, hogy milyen fegyverről van szó” – mondta Zylbrad.

Persze a dolognak hátránya is van, ugyanis ezzel sokáig a levegőben maradunk, tehát mi is jó célpontok leszünk mások számára.

Persze előfordulhat, hogy a Respawn ezt látva később javítja a dolgot és kiveszi a játékból a trükköt. Addig használjátok tehát, amíg még lehet!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×