Időről-időre újra érkeztek beszámolók játékosokról, akik a kör kezdete előtt már mozogni és lőni tudtak. Most úgy néz ki, végre javítják a hibát.

Sok hiba megjelent már a Modern Warfare többjátékos módjában az elmúlt közel hét hónapban a kiadás óta. Ezeket persze mindig szépen javította az Infinity Ward, most azonban talán az egyik legbosszantóbb került elő mindközül.

Sajnos a korai spawn-bug is már hónapok óta jelen van a játékban, ezzel egyelőre azonban nem foglalkoztak a fejlesztők. A hiba miatt bizonyos játékosok már a kör indulása előtti számlálónál mozogni tudnak. Ennek köszönhetően persze őrült nagy előnyhöz juttathatja a csapatát, pláne nem respawnolós játékmódokban.

The early spawn glitch might be a little unfair
byu/Why_hat inmodernwarfare

Ahogy az a videón is látszik, a számláló jól látszik a bugos játékosnak is, ennek ellenére gond nélkül átfutja a fél pályát a számláló lejárta előtt. Azzal a lendülettel le is kapja a fél ellenfél csapatot, akik normális körülmények között még véletlenül sem számíthatnak ilyen gyorsan kerülő játékosra.

Bár a közösség néhány tagjának vannak bizonyos elméleteik, hogy mi okozhatja a hibát, reprodukálni még senkinek nem sikerült szándékosan.

Az Infinity Ward már jelezte, hogy tudomásul vették a hibát és dolgoznak a javításon. Ha minden jól megy, akár már a héten kikerülhet ez az idegesítő bug a játékból. Sajnos a javítást nem a Season 4 frissítés fogja elhozni, ezt ugyanis eltolták, egyelőre határozatlan ideig.

Ti buktatok már emiatt a hiba miatt mérkőzést a Modern Warfare multijában?

×